torsdag 28 oktober 2010

Armband - maffig kedja och svart kors


Tufft och stilrent armband i silverpläterad metall, med ett svart hänge i form av ett kors med texten peace. Kedjan är dubbel och har därför en härlig tyngd i sig! Materialet är nickelfritt.

149 :-

Beställ genom att klicka här!

tisdag 26 oktober 2010

Örhängen - Svarta kors


Läckra örhängen i lite tuffare stil. Korsen är svartpläterade och har en glansig yta. Materialet är självklart nickelfritt.

119 kr / par

För beställning, klicka HÄR.

lördag 23 oktober 2010

Dela med dig!

I helgen har jag arbetat för fullt med att förbättra e-butiken, så nu är det bland annat möjligt att enkelt dela med dig av dina favoritsmycken hos Karma!

Längst ner under varje artikel finns numera valet att dela med sig av länkar hos flera olika sociala medier, såsom Facebook och Myspace. Du kan även välja att skicka länkar via mail för att tipsa vänner, eller varför inte skicka en länk till dig själv så att du kan gå in och titta igen vid senare tillfälle!

Längst ner i mitten finns nu nya ikoner som gör att man kan dela länkar jätte enkelt!

torsdag 21 oktober 2010

Dagens Smycke

Snygga silverkors i klassisk modell. Kommer läggas upp i e-butiken under morgondagen!



tisdag 19 oktober 2010

Ny kategori i e-butiken!

Som jag nämt tidigare har jag blivit förtjust i smycken med en blandning av guld och silver. Detta har nu resulterat i massa nya smycken, och en helt ny kategori i e-butiken. Här får ni ett litet smakprov, men kika gärna in i butiken också! Ni hittar de nya smycka under fliken Guld/Silver.






söndag 17 oktober 2010

Guld och silver?

På senaste har jag förälskat mig i att kombinera guld och silverdetaljer i smycken jag bär och designar. Vad tycker ni, vackert eller fortfarande för okonventionellt?

fredag 15 oktober 2010

Nytt i butiken

Nu är e-butiken laddad med massa fina nya örhängen! Imorgon kommer ytterligare några modeller, tillsammans med flera läckra halsband och armband. Så kika in snart igen!







torsdag 14 oktober 2010

Läckra örhängen

Nu är flera nya örhängen på väg in i e-butiken. Här får ni ett smakprov!


Vackra silverfärgade creoler med tuffa peace märken

Ett rockigt örhänge i längre modell


Stilrena vardags örhängen i form av söta små kors med hjärtan

Uppdatering: Nu finns flera nya örhängen inlagda i e-butiken

söndag 3 oktober 2010

Dagens Smycke

I veckan hittade jag ett par silverfärgade peace-märken, och nu till helgen blev de till ett par söta örhängen. Något större modell men ändå eleganta och nätta, perfekt till vardags!