måndag 2 augusti 2010

Är hösten på väg..?

Snart skall jag börja arbeta med Karma Smyckens höst kollektion. Inom mode branschen är det nog egentligen standard att man ligger några säsonger före, det vill säga vid det här laget har många redan designat, tillverkat och levererat sina höstnyheter till affärerna. Och där kommer varorna strax plockas fram så att du och jag kan shoppa loss!
Så detta med att vänta lite längre, ja faktiskt ändå tills dagstemperaturen börjar sjunka och regnet påminner oss om att hösten är på väg, jo det måste nog räknas som en av fördelarna med att vara en liten egenföretagare. Eftersom tillverkning och försäljning av Karma Smyckens produkter sker utan mellanhänder, sparar jag in en hel del tid som tex logistik innebär. Det känns väldigt lyxigt att låta inspirationen för höstens smycken komma i samma takt som kyligare regnskurar och längtan efter en stickad tröja och yllesockar.

Men innan höstkollektionen kommer så finns det fortfarande plats för lite sensommar smycken i glada färger. Här kommer en smygtitt på armbanden jag jobbat med idag, dom kommer läggas upp i butiken senare under veckan.


Detaljer i strass får detta enkla armband är kännas lyxigt!


Tycker den limegröna färgen är urläcker =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar